Tidig morgon

06.30 ringde klockan men znoozade till 7.00 Satt på första hästen runt 7.30 som idag blev Morran. Hon känns jättefin i skritt och trav men i galoppen vill hon bara springa fort med huvudet högt. Fick arbeta länge innan jag fick igenom galoppen, men fick inte igenom allt 100% men tror hon är bra till imorgon/övermorgon igen. När man vilat så länge är det inte lätt! Näst ut var Cloe som får dagens guldstjärna. Så himla fin. Har verkligen börjat hitta knappar på henne nu och då är hon riktigt rolig att rida! Dagens fokus med henne låg på en ”sjustuds” som hon fick hoppa 8-10 gånger och oj så trött hon blev! Hon har en fantastisk inställning till allt och ville verkligen arbeta sig genom studsen. Tänkte att hon ska få studsa lite igen på antingen söndag eller måndag. Känner att det är viktigare än att hoppa henne, för det vet jag att hon kan. Det hon BEHÖVER är muskler. Då är det superbra för henne att få kämpa på i studsar. Tänkte även ha lite upphöjda travbommar som variation.

Nalle kändes väl helt okej idag. Även han fick hoppa studs vilket han gör super då han har väldigt fina muskler. Märkte dock att han gärna drar lite till vänster så arbetade med det. La egentligen mest fokus på mina framhoppningshinder jag hade idag som låg på 50cm och 80cm cirka. Ville att han skulle vara med mig hela tiden oavsett om jag kom nära/stort/snett/rakt osv… Där skötte han sig briljant men känner att han är lite stark. Han har varit väldigt pigg och busig det senaste så tror allt hänger ihop.

Atm sitter jag iallafall på bussen påväg hem från skolan. Eftersom att allt redan är klart ska jag repetera min föreläsning som jag ska ha i Partille imorgon. Fått en del frågor från folk som gärna vill komma men tyvärr är det så att endast medlemmar i klubben som anordnar detta får komma. Men don’t worry, har fler föreläsningar på G så stay tuned!

Modell Cloe (?)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>