This or that

”This or that” var något man såg konstant på bloggar förut och man älskade att läsa dom. Därför tänkte jag bjuda er på en ”this or that” nu!

Ridhus/Utebana

Storhäst/Ponny

Lindor/Benskydd

Träna/Tävla

Packa höpåsar/Mocka

Ridskor/Ridstövlar

Nationell tävling/Internationell tävling

Laga mat/Äta mat

Chips/Godis

Springa i skogen/Träna på gym

Spela in video/Redigera video

Smsa/Ringa

Youtube/Instagram – Går inte att välja!

Dator/Mobil

Stort hus/Litet hus

Youtube/TV

Throwback till EM i GBG, kommer hänga massor i Göteborg denna höst!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “This or that

  1. Hejsan! Kan inte du berätta hur/vilka vintertäcken du använder på dina hästisar och vid vilka kallgrader? :) Jag letar nämligen vintertäcke nu till min häst, mussepiggen som jag kallar honom för, men har lite svårt att bestämma mig. Ska jag köpa liners till mitt ofodrade regntäcke och/eller tjockare täcken? Kämpa på med det du gör, jag tror starkt på dig och Morran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>