Dagens planer

God förmiddag. Vaknade av mig själv runt 8:30 och släppte ut Nalle och Morran direkt. Cloe red jag nu på morgonen och hon fick ett lugnt pass. Först skritt ute i ca 20min och sedan lite lätt jogging på banan. Nöjd tjej som frustade väldigt mycket!

Morran får en dag till att återhämta sig då hon förmodligen fick lite feber efter vaccinationen. Verkade pigg idag men ger henne en dag till för säkerhetsskull. Nalle ska gå i eftermiddag och tänkte låta min tränare sitta på honom lite för att känna av honom. Som jag skrev igår har hon inte sett honom på länge och tänkte att det kan vara bra om hon rider honom lite, blir mycket enklare för henne att hjälpa mig när hon vet exakt hur det känns när han gör olika saker och vad som behöver arbetas mer med. Utöver hästarna ska en video redigeras och ska fortsätta fixa med min föreläsning. Måste även kolla igenom om det är något skolarbete jag kan fixa hemifrån.

Fotomodellen Cloe (?)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dagens planer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>