Sista skoldagen

…Innan helgens tävlingar i Gagnef. Alla hästarna ska med och Cloe ska debutera med mig. Nalle och Cloe hoppades igenom en sista gång igår och båda bjöd på väldigt bra hoppning men guldstjärnan går ändå till Nalle. Shit vad fin han var igår, har film på min instagram för er som missat.

Morran joggades igår och idag trimmade jag henne på morgonen innan skolan då jag har profiltid på morgonen. Slutar sedan vid 15, ta mig hen snabbt och rida de två andra. Sadelskåpet ska packas idag iallafall. Vi åker inte förens lunch imorgon vilket ger mig tid att duscha/packa mer imorgon men tänkte få klart så mycket som möjligt idag ändå.

Nalle skuttar över 130 oxer 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>