Dagen

Tillbaka till vardagen, måndag = skola… Riktigt dåligt väder och uteidrott på det. Genomblöt efter allt regn och trött eftersom det är måndag. Kämpade på resten av dagen och kom hem vid 16. Tog in alla hästar och gav dom mat. Åt mellis själv och kollade ett avsnitt av Prison Break, bästa serien!! Därefter ut i stallet. Mamma klippte Nalle medan jag red Cloe och gosade massor med Morran. Nalle är så himla blank och len i pälsen och jag tror att det beror på B-vitaminen jag ger dom nu (från Claver). Egentligen är alla hästarna väldigt blanka och lena men märktes så tydligt på Nalle när han blev klippt! Både Cloe och Morran ska också klippas innan Gagnef som vi åker till på torsdag. Roligaste som finns att klippa hästar! *not

Nalle fick vila idag och Morran rejsade av sig på banan och ”frihetsdressyrade”. Energi har hon så det räcker och blir över kan man lugnt säga. Nu har dom fått mat som dom mumsar på och jag väntar nu på att första avsnittet av Paradise Hotel ska sändas, 22.00. Älskar den serien och hört att det blir en massa drama i år, ÄLSKART! 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>