Bästa Morran!

Tävlingsdebuten gick väldigt bra. I 1.10m hade vi 4fel, la henne nära på ett räcke och släppte munnen och därav ett frambensfel. Hoppade fint (som hon alltid gör;) och var inte speciellt stark. Hon går bra på detta bettet men tänkte endast hoppa med det på inställningen där det ger lite hävstång och annars ha utanför den så det blir ett vanligt tredelat. Svårt att förklara haha. Vi trodde att hon skulle vara kaos på tävlingsplatsen och därav funderade vi också på att bara ta en klass men wow vad snäll hon var. Kunde till och med ta av benskydd/boots OCH sadla henne!!! Det var helt fantastiskt!! När jag satt upp var hon precis som hemma förutom att hon tittade runt på alla hästar och skyltar runt ridbanan. Men det får man när man är bebis <3

Inför 120 var det dessutom vetcheck som hon skötte sig toppen i. Precis innan jag skulle in på banan tog jag ett räcke som blev ett riktigt skitpet. Fattade inte varför och diskuterade det med mamma. Hon kom på att när hon har bootsen känner hon inte om hon slår i vilket man kanske borde tänkt på tidigare. Egentligen har hon boots för att hon hoppar vääääldigt väl och kan trampa sig själv, men hon kändes inte så spänd och super överhoppande så vi tog av bootsen. Inne på banan satte vi en klockren 120 och satte vårat första kval till 130!

Film från Morrans 120 finns på min instagram!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Bästa Morran!

  1. Jag har alltid veredus boots till mina hästar om dom behöver boots. Dom e smidigare, snyggare och hästen känner om den river

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>