Tävlingsdebut

06 ringde klockan för att fixa det sista med youtube videon som skulle upp 06.30. Därefter var det frukost och direkt ut i stallet. Packade allt igår men tog aldrig ut det i lastbilen så det fixade jag först. Därefter gjorde jag iordning Morran och Cloe (Cloe är bara sällskap idag) och lastade på dom. Vi åkte runt 7.40 och det tar strax under 1h dit, vi är alltså snart framme. Vloggar även idag för er som undrar. Ska tävla på nya bettet som vi köpte i förrgår, Golden Wings. Har självklart med mitt vanliga tre-delade men tycker hon gått bra på detta så vi testar. Lite skarpare är det vilket jag känner att jag behöver just nu då hon drar lite efter hinder ibland.

Jag uppdaterar er senare med resultat!Fin utsikt igår när jag trimmade Cloe som förövrigt också går på ett nytt bett. Kolla in min senaste vlogg så får ni se 😉

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tävlingsdebut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>