Sjuk

Igår eftermiddag började jag få riktigt ont i halsen. Imorse var det väldigt mycket värre. Det gjorde så ont att jag inte ens kunde prata… Därav blev jag hemma från skolan idag. Vädret har varit riktigt dåligt och spöregnade vid 9 när hästarna skulle ut. Lät dom stå inne till 10 och då hade det slutat regna helt. Planen var att hoppa alla hästarna idag och Morran träna för Helena. Får se hur jag gör men ska iallafall hoppträna Morran då vi gör tävlingsdebut i helgen och behöver alla språng vi kan få. Kan inte missa en träning idag. Tänkte ta en Ipren innan så får det lov att gå bra. Orkar jag så hoppar jag antingen Nalle eller Cloe också, vi får se. Annars får jag ta dom imorgon om jag mår bättre. Brb med hur det blev och hur Morran var 😉

Tur att jag har denna lilla livsnjutaren som alltid kan ge mig sällskap <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>