Hoppning

Trots att jag utan tvekan mått bättre hoppade jag två hästar idag, Morran och Nalle. Båda två var fantastiskt fina. M gick somsagt för Helena och vi hoppade fram lite som på tävling och sedan bana. Fick inte hoppa igenom linjer eller kombinationer, det får man inte på tävling. Rev 1:an i banan då hon spände sig lite men resten fint. Gjorde om banan och var felfri, 110-120cm. Självklart är inte fokuset hemma på att vara felfri utan att sätta en bra runda och få igenom problemen. Sista linjen var räcke-räcke sex galoppsprång på böjt spår som gav oss lite problem. Hon tog bettet och drog så jag fick ta tag ordentligt för att hinna svänga och sex galoppsprång vart väldigt trångt, men sista gången gick det toppen!

Man märker verkligen så tydligt att jag och Nalle vart ett team länge. Vi kan varandra utan och innan. Stod i lätt sits runt en 110 bana idag utan att behöva göra speciellt mycket. Första träningarna med Nalle när vi precis köpt honom hade jag inte speciellt bra kontroll kan jag säga. Vi är ett sånt team just nu och tänker bara njuta av det <3

Filmer finns på min instagram, jennifer.bratt

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hoppning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>