Morgontrim och spänna tandställning

06.55 ringde klockan för att rida Morran. Markarbete är på schemat för alla tre idag. Jag byggde fram fyra travbommar, tre galoppbommar på böjt spår och två oxrar att hoppa på en åtta. Morran struntade helt i oxrarna och ville hellre busa efter hindrena så jag gjorde det till räcken och la dom på 1m för att hon skulle få jobba lite. Red direkt in på galoppbommarna och det var inte helt enkelt för Morran, speciellt inte i högervarvet. Vänster gick mycket bättre även fast hon skjuter ut lite där. Menmen, hon är 6år och har mycket kvar att lära. Nöjd med henne!

När jag var klar med Morran var hon supertrött och svettig så jag gav henne lite mash med tillskott i för att hon ska få återhämta sig snabbt och bra, mums sa hon! Därefter släppte jag ut alla hästarna, åt frukost själv och duschade. Nu påväg mot Täby C för att spänna min tandställning *aj. Egentligen börjar jag 10.10 tror jag, men ska spänna tandställningen 10.30. Äter även lunch i Täby då jag knappt hinner till lunchen annars. Efter lunch har jag tre lektioner och två hästar att trimma. Det ena roligare än det andra 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>