Godnatt

Morran och Cloe konditionstränade på åkern precis enligt plan. Båda två var snälla, hade blivit chockad om de inte var det. Svettigt blev det och Morran blev test-häst för en kyllera då jag aldrig provat det innan. Verkade gå bra och hon brydde sig inte om den. Rullade det första hon gjorde när hon kom in i boxen. Nyryktad, svampad och trött efter tufft pass. Då är väl det absolut bästa att rulla runt i boxen och skita ner sig igen? Så tänker Morran uppenbarligen. Nalle var mycket bättre idag än vad han var igår. Fick lite arbete gjort även fast han inte riktigt är mjuk och smidig än. Tänker att alla ska få gå tufft imorgon igen över trav- och galoppbommar. Supernyttigt för alla tre då det kommer att ge mycket. Sist jag skulle trava över bommar med Morran blev det kaos men hoppas jag kan få igenom det imorgon. Ska även spänna tandställningen och dra ut stygnen imorgon och därav har jag min första lektion runt 12. Tänkte rida minst en häst på morgonen, och därför kanske det är dags att sova nu. Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>