Done

Äntligen påväg hem från skolan. Egentligen slutar jag 16 idag men vi ska tydligen inte ha hemkunskap förens efter höstlovet ungefär? 14.50 var jag alltså klar för dagen, första riktiga skoldagen i 9:an avklarad. Detta är dessutom min längsta och jobbigaste dag lektionsmässigt och den var inte speciellt jobbig faktiskt. Skönt!

När jag kommer hem ska stallet fixas och alla tre ska gå ordentligt idag. Funderar på att iallafall ta Morran ut till stubbåkern som dom precis fixat. Hinner jag innan det blir mörkt får även Cloe gå där och Nalle. Han är som ni kanske vet inte ett fan av att ridas ut men vill ändå prova. Riktig lyx att ha såpass nära till en stubbåker ändå, måste bara se till att använda den ordentligt!

Bild från förra året @ stubbåkern med Fisen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>