Kvällstrim

Cloe och Morran var fantastiskt fina dag. Väldigt mjuka och arbetsvilliga. Morran är ett riktigt sto med attityd som bara den, så efter nästan två veckor utan mig på ryggen blev hon lite lat men hon gör det jag ber henne om efter att jag övertygat henne lite 😉 Cloe var som sagt väldigt mjuk idag. Lugn och allmänt trevlig. Nalle däremot var inte lika fin idag. Han ska inte vila och så är det bara. Han blir stel, super känslig för allt, övertaggad och som en kloss att rida haha. Idag blev det därmed bara trav och galopp på långa tyglar. Skritten går att jobba men inte trav eller galopp. Han var nöjd med att få gå med stora steg och frustade massor.

Imorgon börjar skolan på riktigt för mig. Går från 8.15 till 16.00, våran längsta dag. Inte kul att gå så länge… Dock börjar dagen med idrott och avslutas med hemkunskap vilket är tur. Hade det varit NO och svenska hade jag utan tvekan somnat haha. Förresten, sista avsnittet av Älska hästar ligger nu på SVT Play, ni hittar det HÄR!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>