Dagen

– Instagram live på @svt_hastar 13.00-13.30

– Träffa stora fyrspannet 15.00

– Kolla hoppklasser

Idag är det två uppdrag för mig. 13.30 avslutas en live samtidigt som hoppningen börjar, 15.00 ska jag träffa ett stort fyrspann. Kraften hos alla de fyra hästarna när dom drar vagnen *hjälp.

Massor roliga klasser idag. Laghoppningen (EM), U25 och Internationell hoppning. Ska bli superkul att kolla på! Vädret har varit on top här i Göteborg. Nästan lite för varmt för att gå på mässa enligt min smak, men mitt bleka ansikte kanske fått lite färg så klagar inte. Nu börjar det dock se ganska molnigt ut men det ska nästan bli lite skönt då det vart extremt varmt och soligt alla dagar vi vart här hittills. Idag tänkte vi gå och kolla lite på stan då vi sett hela mässan nu. Jag behöver köpa T-shirtar då jag (stort frågetecken) tog med mig för lite? Jag är egentligen värsta överpackaren men inte ny tydligen…Den här lilla killen var det en hel del krut i kan jag säga er!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>