Kval 1

Henrik, Malin och Douglas har ridit, Peder är snart. Douglas gjorde en fantastiskt fin nolla vilket var jättekul att se! Nu håller CI tummar och tår för Peder. När hoppningen är klar tänkte jag gå och kolla lite på mässan. Dock är den ganska liten så man har redan hunnit se allt men det kanske händer något nytt, haha. Någon gång är det väl dags för lunch också, vi åt rullar igår som var väldigt goda men inte så mycket mat tyvärr. Vill gärna äta på samma ställe idag fast prova något mer marigt. Klockan 16 blir det lite inspelning med SVT Hästar. Faktiskt enda tiden idag som jag har att passa.

Ni får se till att följa mig på Instagram och Snapchat. Uppdaterar flitigt där! @jennifer.bratt heter jag på båda.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>