Fyrspann & Anton

2/3 av dagens uppdrag är klara. Avslöjade lite i rubriken men mer får ni se i själva avsnitten! Kikat runt en del på mässan, provat sadlar och suttit 20min i en massagestol. Galet hur skönt det var efter att ha gått 20 000 steg igår och väldigt många idag med.

Runt 16.30 kommer SVT Hästar och hämtar upp oss med bil inför dagens sista uppdrag. Ingen aning om hur detta kommer gå till då jag aldrig sett någon göra det vi ska kolla på/testa. Därefter är jag klar för dagen och är därmed fri. Middag har vi inte planerat än men vi får se. Antingen här på hotellet eller någon restaurang. Toso som vi åt på igår var så galet gott men så galet dyrt, haha!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fyrspann & Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>