Trött

Senast vi hördes var klockan strax efter 06.00 bara. Dagen har varit fullspäckad kan man säga! Tågresan tog 3h 20min, precis som planerat. Redigerade tre videos på den tiden men internetet fungerade inte alls så kunde inte börja ladda upp dom till youtube förens vi kom till hotellet. Morgondagens video är uppladdad och tidsinställt, 06.30 som vanligt. När vi kom fram till hotellet slängde vi in alla väskor och jag la på lite maskarna för att vara extra fin. Efter det gick vi och kollade runt på området och fixade ackrediteringen. Det är lite noggrannare ackreditering här än vad jag är van vid så det är bilder på en på korten. Finns vackrare bilder på mig om man säger så, så stoppade in kortet innanför fleecen för att det inte ska synas, hehe… Vid 13.30 mötte vi upp lite folk från SVT Hästar för att träffa ardennern Torsten samt rida en annan ardenner. Väldigt kul men mer får ni se i själva avsnitten! Runt 16.00 var vi på hotellet igen, supertrötta. Jag somnade till och med i 2h vilket var väldigt skönt, dock blir man så förvirrad när man sover mitt på dagen så var väl lite borta första halvtimmen, haha!

Invigningen började 18.30 och höll på i ca 1h. Riktigt svenskt var det med dalahästar och uppvisning av vårt midsommarfirande. När invigningen var klar var det dags för middag. Först tänkte vi äta på hotellet men det kändes ”tråkigt”. Googlade fram en riktigt grym japansk restaurang på typ 5min gångavstånd. Galet vilken god mat dom hade. Laxtartaren var bland det godaste jag ätit men allt annat var också supergott. Man fick maten fort och de var allmänt trevliga och duktiga. Rekommenderar Toso på Götaplatsen, mums!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>