Hallå där!

Idag är dagen innan vi åker till GBG. Tänkte spela in en packvideo till er som kommer upp snart. Ska även spela in en hemlig video (?) och vlogga idag. Fullt upp alltså! Jag är verkligen så himla taggad till denna veckan. Ska göra massa kul tillsammans med @svt_hastar som jag verkligen ser fram emot! Tänkte även besöka Liseberg någon dag och självklart kolla ALL hoppning. På lördagen, på en tid som inte är bestämd än, kommer jag befinna mig i ALFABS monter. Kom gärna förbi och säg hej! Återkommer med tid så fort jag vet!

Lite ångest har jag för att hästarna vilar så länge… Morran ska dock eventuellt bli riden några gånger av min tränare, we’ll see. Jag kommer hem på måndag om en vecka och på söndagen ska jag och MorraMops tävlingsdebutera! Märsta som ni redan vet. Har alltså inte ens 1v på mig när jag kommer hem, oops.. Men jag tror det blir bra! Vi får hoppas det iallafall 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>