Frågor och svar, Del 1

Tack så jättemycket för all frågor ni har ställt! Som ni förstår kan jag inte svara på alla, men här är del 1!

 

Hur hänger du upp dina priser?

Jag använder mig av ståltråd samt ”pluppar” som man hänger upp tavlor på.

 

Ska Morran tävlas i Ljungby v.38? Isåfall vilka klasser?

Ja, planen är det. Isåfall går hon klasser runt 120-125!

 

Hej, jag undrar varför fick du en tandställning? Jag har också glugg men får aldrig någon tandställning för den!

Hejsan! Anledningen till att jag fick min tandställning var egentligen inte pga gluggen utan pga att jag har en hörntand som inte kommer fram. För att den ska göra det så måste man sätta en kedja på den som sedan fästs i tandställningen (operationen jag gjorde igår). Vet ej om man kan få ut tanden utan tandställning, men om det går så antar jag att jag fick den eftersom att jag har gluggar mellan nästan alla tänder på övre tandraden.

 

Hade ni eget stall innan ni flyttade till gården ni bor på nu?

Nej, det hade vi inte. Vi stod inackorderade tills vi flyttade hit där vi bor nu vilket vi gjorde för snart två år sedan.

 

Hur vill du att ditt liv ska se ut när du är helt klar med skolan och vilket gymnasium vill du gå?

Jag vill hålla på med hästar och sociala medier, precis som jag gör nu fast hela dagarna och ännu mer. Vill antingen bo i Skåne eller utomlands och drömmen vore att driva eget, men att jobba hos någon annan vore också kul! Jag vill gå gymnasium på distans, ser inga andra alternativ haha. Vilket har jag inte bestämt än men distans är säkert!

 

Vad har du för träns på Morran?

Vi har faktiskt inte hunnit köpa ett träns till Morran än, tänkte göra det på mässan under EM. Just nu har hon ett COB-träns som vi gjort extra hål i som jag tror är från Hööks.

 

Topp 3 snyggaste hjälmarna på marknaden?

GPA First Lady, Samshields ”Miss Shield” och vanliga Samshields. Färg spelar ingen roll, tycker modellen på tidigare nämnda är grymt snygga!IMG_0361

 

Har du någonsin känt dig rädd på hästryggen?

Om jag har! Var livrädd för både höga hinder och alla gångarter i övertempo typ, hehe. Så fort jag tappade lite kontroll blev jag rädd då jag var värsta kontrollfreaket. Gick dock över när jag var 12/13 och nu finns det inte mycket jag är rädd för!

 

Om du fick byta din lastbil till någon annan, vilken hade du då valt?

Det är enkelt. ALFAB hade en galet cool och snygg lastbil förut, Ketterer Exclusive. Den är DRÖM!

 

Skulle du någonting vilja föda upp ett föl?

Absolut. I framtiden vill jag föda upp hästar. Då kan jag köpa tillbaka stona jag ägt tidigare när dom är klara på tävlingsbanan och ta föl på dom med superfina hingstar. Det vore något!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Frågor och svar, Del 1

  1. Vilket träns har du funderat på till Morran?

    Kan iaf själv tipsa om minklem är otroligt anpassningsbart och är jätte anatomiskt. Ligger inte ann mot tänder eller klämmer in kinderna och har dessutom ett anatomiskt nackstycke och kan då säga att det är nog mitt absoluta favorit träns. Super läderkvalite, har haft mitt i ca 4 år nu och är fortfarande som nytt. Går att sätta nosdelen lite längre ner om man vill ha lite ”skarpare” och högre upp för att frigöra andningsvägarna ennu mer. Sen följer betclips med såpan kan stabilisera upp bettet ennu mer.

    Jag har själv modellen Competion och gillar den skarpt har även prövat multibridle och den är lika bra och går dessutom att göra om till bettlöst om man vill ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>