Operation – Done

Äntligen är operationen klar och jag är hemma. Det gick väldigt bra och kändes inte alls, inte ens bedövningen. Däremot så börjar det kännas ganska så ordentligt nu när bedövningen släpper. Har fått rejält med piller dessutom. Tog tre tabletter hos tandläkaren innan jag åkte och ska ta det fyra (!) gånger/dag i 1-2 dagar… Får absolut inte träffa en häst förens söndag heller. Jag som hade planer på att rida i helgen. Det får jag göra tidigast på måndag. Tyvärr åker vårat tåg mot Göteborg redan 07.10 på morgonen så mina hästisar får långvila.
Skolan idag gick väl bra om man kan säga så. Vi fick vårt schema som var helt OK, längre dagar än förra året men inte så konstigt med tanke på att det är 9:an nu.
Morran var fantastiskt fin imorse. Inga protester överhuvudtaget, skönt! Har lite ångest över att jag inte ska rida henne nu på ett tag men tror hon överlever.

Juste, det blev lunch i Mall Of Scandinavia tillslut. Vi åt på mitt favoritställe där det är rullbandsmat. Mycket gott!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Operation – Done

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>