Slappardag

Efter att jag var klar i stallet har det inte hänt så mycket. Planerat upp youtube, kollat på youtube samt en serie på Netflix, Prison Break. Har ni sett den? Vad tycker ni? Hittills har jag sett ca 15 avsnitt kanske och tycker den är superbra! Dock blir jag alldeles stressad när det närmar sig avrättningen menmen…
Slappardagen fortsätter lite till då vi ska kolla 101 Åringen nu. Runt 21-22 ska hästarna ha mat och sen blir det godnatt från min sida med, trött! Imorgon blir det inspelning av videos som kommer upp medan jag är på EM. Alla hästarna ska trimmas dessutom och lite blogginlägg måste fixas inför GBG. Inget serietittande imorgon inte!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Slappardag

  1. såg den när den gick på tv, 2005… har precis börjat kolla om den, så det var lite roligt att vi tittar på den samtidigt och är på ungefär samma avsnitt 😛

  2. Ser prison Break nu. Är på säsong 4 av 5 ÄLSKAR verkligen den serien så mycket Kommer typ gråta då jag sett klart den för att jag tycker den är så bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>