Godmorgon

07.00 ringde klockan för att gå ut och morgonfodra. Gav dom müsli och hö, därefter gjorde jag hinkarna för ikväll och imorgon. Alla hästarna hade lindor över natten så jag och Sophie lindade upp dom, tråkigaste som finns men skönt att ha det klart. En typisk sak som man bara skjuter upp på och tillslut hittar man alla olindade lindor i sadelkammaren 1v senare.. Medan hästarna mumsar på sin frukost har vi gjort detsamma och nu är det dags att sätta igång med stallsysslorna. Alla hästarna ska skrittas ut en sväng och hela stallet ska fixas. Nu kör vi igång!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>