Grymma häst

Jag är helt chockad över vad det är för häst som står i vårt stall. Vad har jag gjort för att förtjäna en så sinnesjukt bra häst? Fick en sån grym känsla idag och det är lekande lätt med 110cm bana första hoppasset hemma. Det finns absolut en del att jobba med mellan hindrena. Där kan hon dra på lite och bli stark, men det är ändå inom min kontroll vilket är väldigt skönt. Sprången är helt galna. Får verkligen hålla i mig och testa olika tekniker för att hålla balansen på bästa sätt. Imponerad av mig själv att jag håller i mig såpass bra ändå, haha. Våran första tävling är dessutom inbokad! 1.10m och 1.20m i Märsta vecka 35, veckan innan Gagnef. Självklart ska hon även med till Gagnef, dock är lägsta klasserna där 120, 125, 125. Vi börjar med en 120 och sedan får vi se. Förhoppningsvis går hon 125 också då allt flyter på lekande lätt här hemma, vi är anmälda iallafall.
Cloe och Nalle var helt OK idag, tog fram bådas svagheter och försökte jobba igenom dom. Självklart ger inte det någon "wow-känsla" men märkte resultat väldigt fort vilket var kul, speciellt med Cloe. Hon sätter sig verkligen på bakbena och tar ett steg till istället för att ta av alldeles för långt innan. Duktig tjej!
Bilder på Morran från idag, film finns på min instagram – jennifer.bratt

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Grymma häst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>