20k

Igår runt 23.40 fick jag 20k prenumeranter på youtube, hur coolt?! När man tänker på det är det verkligen sjukt mycket folk. I vanliga fall tycker jag inte om att prata inför klassen och då är det 20st som lyssnar, men när det är på youtube då ställer jag mig där framför kameran utan problem inför 20 000-40 000 människor. Lite konstigt när man tänker så. Dessutom ska jag hålla i en föreläsning v.37 i Göteborg, Partille. Då måste jag såklart prata inför folk men då är det hästintresserade människor och det känns mycket lättare, för då pratar jag om något som vi alla fattar och är intresserade av. Det ska bli väldigt roligt, min första föreläsning någonsin! Kommer vara grym på retoriken i skolan efter att jag föreläst 😉
Angående skolan så börjar jag på onsdag nästa vecka, när börjar ni? Första veckan har vi det väldigt lugnt. Naturhistoriska och idrottsdag. Dock gör jag en tandoperation på onsdag och får inte göra något aktivt, det innebär att jag inte får rida på två-tre dagar, minst. Fyra sa dom men det tänker jag inte hålla mig till (oops). På måndagen när första riktiga skolveckan börjar åker jag till EM i Göteborg och stannar där tills måndagen efter. Kickar igång skolstarten väl… Funderat en del på nationella prov också, jag ska börja i 9:an nu och då har man som ni förmodligen vet nationella prov på vårterminen, men det är på vårterminen ALLA tävlingar är?! Tex var jag i Belgien i 2v förra vårterminen och vi vill åka samma resa detta år också. Jag vet inte hur man kan lösa detta men får väl prata med min skola så kanske det kan gå ändå.
Nog om skolan, nu ska jag redigera min video (haul) som kommer upp på kanalen imorgon, 06.30!
Förresten, har ni några tips på hur vi ska fira 20k?
Fotograf: _tuvasphoto_

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “20k

  1. Åh har oxå gjort en tandopertion,där jag fick typ en kedja som satt fast i en tand som skulle dras ner Va sjuuukt svullen i ansiktet i typ en vecka efter hahha

  2. Till att börja med GRATTIS! <3 Jag börjar skolan den 21, lite segt då jag får hem hästen den 19 och sedan EM som pricken över iet, allt på en gång hahah, lycka till med tandoperationen <3

  3. Jag börjar oxå på onsdag men jag börjar vara 7.an… jag önska jag kunde komma på föreläsningen men bor så lång bort och pappa kommer inte köra i fem timmar Önska jag kunde vara med❤️ Ily

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>