Rent och fint

Idag var det riktigt varmt. Badade länge i poolen och har blivit mycket brunare bara idag, till och med fått en rand av bikinin! Min bleka kropp som alltid har ridbyxor och t-shirt behövde lite sol.. När jag och mamma precis klivit upp från badet hör vi hur det smäller nerifrån hagarna. Jag springer dit i foppatofflor och bikini och hittar Morran sparkandes på sin vattenhink mitt i hagen. Kan väl säga det att vattenhinken brukar stå vid grinden. Hon har alltså lyckats hälla ut allt vatten, dra vattenhinken genom halva hagen för att sen sätta hoven i den och skrapa/sparka på den? Man undrar vad som pågår i hennes huvud. Efter Morrans påhitt blev det mer bad för min del och sedan fixa det sista i stallet.

Från 19-21 var jag där och fixade. Det var mockat men allt annat behövde fixas. Började skola in Morran på våran müsli och hällde även i en liten, liten mängd salt i maten då ingen av hästarna vi har nu slickar på sina saltstenar. När det dessutom är så varmt ute och de rids så hårt vill man ändå att de ska få i sig salt, så en liten mängd i deras müsli blev det idag. Städade hela sadelkammaren så nu är det väldans fint där! Cloe vilade som sagt idag men tog en mys-stund och ryktade samt oljade hovarna på henne. Kvällsmockade alla boxar och skolade in dom på betfor eftersom att dom ska ha det 4ggr/vecka från och med nu. Har även sms:at en del med ej tjej som ska hjälpa oss lite på tävlingar. Hon kommer hit imorgon för att se hur vi arbetar med våra hästar samt våran system kring allt. Därav tänker jag att jag tar hästarna på eftermiddagen när hon är med och passar på att redigera och blogga lite under förmiddagen. Tog ledigt från sociala medier ikväll och tillbringade tid i stallet istället, så imorgon förmiddag får jag ta tag i allt. IMG_7606

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Rent och fint

  1. Ni borde kanske köpa en såndär hästboll till Morran som hon kan ha i hagen/boxen? Så hon slutar välta ut vattnet, haha

  2. Morran verkar ha mycket energi! Och förstår vad du menar med att man inte alltid förstår vad som händer i deras huvuden, men de har ju en hjärna stor som en golfboll så det egentligen så händer det väll inte så mycket istället. PS. Älskar dig ❤

  3. Precis som min häst! Han är väldigt ”unghästig” i boxen behöver vi ha något han kan leka med så han inte biter på andra grejer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>