Shopping, shopping och ännu mera shopping

Nu är vi hemma från dagens shopping och innan ni frågar så JA, jag ska göra en haul! Vi köpte mer saker än vad vi kanske egentligen behöver… Morran har nu tre par benskydd, en rosa grimma, täcken, foderhinkar osv osv…. Vi köpte även betfor eftersom att alla våra hästar ska få variera Slobber Mash och Betfor dagligen. Nya färgglada hinkar köpte vi dessutom att ha med på tävling istället för våra tråkiga svarta.
Kom på det också att det blir ju väldigt stor skillnad tidsmässigt när man ska fixa stallet. En Box till att mocka, två höpåsar mer att packa (fyra på vintern), en till vattenhink att rengöra och fylla men den absolut största skillnaden blir väl att jag får rida 3hästar/dag. DRÖM! Men det blir ju minst 1h extra i stallet varje dag men som tur är har jag inget emot det. 😉

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Shopping, shopping och ännu mera shopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>